Over mij

Graag wil ik mijn liefde voor de natuur en mijn passie voor fotografie met jullie delen, maar waar komt deze passie vandaan? Al jaren ben ik graag in de weer met de camera. Of het nou tijdens een vakantie is of gewoon mijn hond in de achtertuin, alles moest worden vastgelegd.

Voor mij is fotograferen in de natuur een manier van ontspannen, even alles vergeten en genieten van al het moois om mij heen. Mooie plekjes op zoeken, zorgen dat de instellingen van de camera goed staan en dan hopen op een ontmoeting met een hert, zwijn of prachtige vogel. Hiervoor ben ik veel in de bossen op de Veluwe te vinden en daarnaast bezoek ik ook regelmatig een vogelhut.

Naast het fotograferen en het delen van mijn foto’s social media leek het mij ook erg leuk om een eigen stukje op het internet te hebben. Iets dat echt van mij is en dat ik zelf kan inrichten zoals ik dat wil. Een plekje waar ik niet alleen mijn foto’s kan delen, maar waar ik ook echt verhalen kan vertellen op een manier die bij mij past. Zo gezegd, zo gedaan en zo ontstond melissavanderwolde.nl.

Volg mij op social media
Melissa van der Wolde

Contact