Edelhert hindes

Wandelen in Het Aardhuispark

Na vele prachtige foto’s gezien te hebben op Facebook ging ik met hoge verwachtingen naar Het Aardhuis in Hoog Soeren. Nieuwsgierig naar wat ik allemaal heb gezien? Lees dan gauw verder.

Edelherten en damherten

Het is heerlijk wandelen in Het Aardhuispark en ik heb veel moois gezien en dat begon voor mij al bij het betreden van het natuurgebied. Je kijkt direct uit op een groot veld waar tot mijn verassing een groep edelherten te vinden was. Direct een goede start!

Edelhert hindes
Hindes
Edelhert op open veld
Edelhert met mooi gewei

Paddenstoelen

Het is heerlijk wandelen in Het Aardhuispark. Als je voorbij het veld verder het bos inloopt zijn er ook paddenstoelen te bewonderen.

Wandelen in het Aardhuispark, een prachtige omgeving.
Paddenstoelen tegen een boom in Het Aardhuispark

Paddenstoel bruin wit

Wildkijkhut Het Aardhuis met een mooie verassing

In het natuurgebied is ook een wildkijkhut waar je met een beetje geluk herten kunt bewonderen. De grootste kans om wat te zien is in de vroege ochtend of de achterin de middag. Naast edelherten leven er ook damherten in dit gebied. Tijdens mijn bezoek aan de hut heb ik dit prachtige damhert mogen bewonderen en fotograferen. Wat een beauty!

Damhert vanuit de wildkijkhut Het Aardhuis

Hoog Soeren, een mooie omgeving

Ik heb een fantastische middag gehad in Het Aardhuispark. Ook de omgeving Hoog Soeren is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier ga ik zeker terugkomen!

Heb jij al wel eens gewandeld in Het Aardhuispark of de omgeving van Hoog Soeren? Meer informatie vind je op de website van Het Aardhuis.

Heb je mijn vernieuwde galerij al gezien? Hier vind je nog meer mooie natuurfoto’s!

Volg mij ook op social media!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *