Foto update juli/augustus

Het is juli/augustus en de meesten van ons hebben zomervakantie. De vakantie begon met veel regen, maar er waren ook zeker mooie momenten om foto’s te maken. Lees je mee met de foto update van juli/augustus?

Toevallige ontmoetingen

Als je regelmatig een rondje door het bos rijd, fietst of wandelt kun je zomaar zwijnen tegenkomen.

Als je goed de paden in kijkt en zoekt naar oversteekplekken, dan kun je zomaar geluk hebben en een hert zien oversteken. De volgende foto was een uitdaging om te maken vanwege het donkere regenachtige weer. Gelukkig bleef het hert heel stil staan en kon ik de foto toch nog net goed belichten door de sluitertijd laag te houden. In de bewerking heb ik ruisreductie toegepast met DxO Pure RAW.

Park de hoge veluwe

In juli ben ik ook naar park De Hoge Veluwe geweest en daar stond dit reetje midden in het bos te kauwen op blaadjes van de bomen. Hij trok zich niks van ons aan en ik kon rustig een paar foto’s maken.

Het laatste licht

Ik sluit deze foto update van juli/augustus af met een zwijn dat ik nog net kon fotograferen in het laatste licht, voordat het echt te donker werd om foto’s te maken. De foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/320 sec, diafragma van F/6.3 en een ISO van 12.800! Met dank aan DxO Pure RAW ruisreductie, wat magisch programma is dat!

Volg mij ook op social media!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *